Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Popravljali javnu rasvetu

Radnici Službe održavanja javne rasvete JKP "Stan" po nalogu Zavoda za izgradnju grada i u saradnji sa Elektrodistribucijom "Novi Sad", poslednjih dana su zamenili ukupno 140 neispravnih sijalica na teritoriji mesnih zajednica "Podbara" i "Salajka" i u samom centru grada.

Vulin uručio pomoć Domu za decu u Veterniku

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin posetio je danas Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku i korisnicima te ustanove uručio poklon koji im je doniralo preduzeće "Frikom d.o.o. Beograd", a radi se o pet tona smrznutog povrća, voća i sladoleda.

Novosadski biciklista u Montevideu

Novosadski biciklista Zoran Zivlak na svom putu oko sveta na dva točka, do sada je prešao 31.000 kilometara, a stigao je i do stadiona "Park sentral" u Montevideu, gde su 1930. blistali naši fudbaleri.

Bez nauke nema razvoja društva

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja ima plan kako da nauku u Srbiji podigne na viši nivo jer društvo bez nauke ne može da se razvija, kazao je resorni ministra Srdjan Verbić na otvaranju Festivala nauke u Novom Sadu.